نویسنده: سائس سعیدی
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

شورای به نام مقاومت ملی، که در حقیقت ائتلاف خائنان است، متشکل از چهره‌های سیاسی و نظامی منفور دوران اداره جمهوریت است، در طول سه سال‌ استقلال افغانستان، از اشغال آمریکا “ائتلاف خائنان” (شورای مقاومت ملی) تلاش کرده تا به عنوان یک نیروی مخالف امارت اسلامی، در عرصه سیاسی افغانستان باشد.

این شورا در بیانیه‌های خود به‌طور مداوم تشویق بسوی جنگ طلبی و تشویق جوانان بسوی کشتار و خون‌ریزی دارد و می‌خواهد دوباره با ریختن خون ملت افغان، به کاخ‌وکوخ برسند با این حال، بیانیه اخیر این شورا که در آن خواهان جنگ و بازگشت به قدرت شده، نشان‌دهنده اوج قدرت خواهی آنهاست.

١. سابقه اعضای این شوری:
اعضای شورای مقاومت ملی، (ائتلاف خائنان) که بسیاری از آنها در دوران اداره جمهوریت، در پست‌های کلیدی قدرت قرار داشتند، سابقه‌ای پر از فساد، دزدی و غارت منابع بیت المال دارند؛ این افراد بخاطر دالر و قدرت طلبی سر در برابر جهان کفر خم نمودند و تمام جهاد و تلاش‌های دینی را که در مقابل شوروی انجام داده بودند در برابر آمریکا بخاطر پول و قدرت سودا کردند با این حال نه‌تنها در دوران حکومت خود نتوانستند ثبات و امنیت را برای مردم به ارمغان بیاورند، بلکه با سوء‌استفاده از منابع عمومی، شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی را عمیق‌تر کردند؛ با این سوء‌استفاده‌ها از اعتماد مردم، تمام بیت المال را غارت کردند و در کشور‌های اروپایی برای خود بهترین اماکن مسکونی و شرکت‌های تجارتی ساختند.

٢. فقدان مشروعیت مردمی این شوری:
یکی از بزرگترین چالش‌ها برای این شوری، (ائتلاف‌خائنان) فقدان مشروعیت مردمی است؛ مردم افغانستان که از سال‌ها جنگ و درگیری‌های داخلی رنج برده‌اند و سابقه این افراد را می‌دانند، دیگر اصلا خواهان بازگشت به دوران ناپایداری و فساد اینها ندارند؛ تمام افغان‌ها این شورا را به‌عنوان نمادی از اشغال آمریکا و پس‌ماند‌های دولت دست‌نشانده و غلام می‌بینند که افغانستان را به مدت بیست سال به سیاه چاله بحران کشانده بود؛ بنابر این، تلاش‌های ائتلاف خائنان برای افروختن دوباره جنگ در افغانستان بی‌اثر بوده و در مقابل ملت آنها را نفرین می‌کند.

٣. تحریک به جنگ و بازگشت به گذشته تاریک توسط این شوری:
در بیانیه اخیر این شورای(ائتلاف خائنان) تاکید بر جنگ و مبارزه مسلحانه علیه حکومت اسلامی افغانستان شدند که این نشان از تمایل این گروه به بازگشت به یک دوره خشونت‌آمیز و ناپایدار دارد؛ این بیانیه نه تنها از نظر استراتژیک غیرمسئولانه و فریب‌مندانه است، بلکه می‌تواند به افزایش بدبختی‌ها، مهاجرت‌ها و ضعف اقتصادی در افغانستان شود که تنها نتیجه آن رنج بیشتر مردم عادی افغانستان خواهد بود.

این در حالی است که افغان‌ها خواهان صلح، ثبات و بازسازی کشورشان هستند و با هرگونه تلاش برای بازگشت این افراد (ائتلاف خائنان) به افغانستان مخالفت می‌کند؛ تجربه تلخ دهه‌های گذشته به مردم افغانستان نشان داده که حضور این افراد منحوس در افغانستان هیچ‌گاه راه‌حل مشکلاتشان نبوده و تنها موجب ویرانی و نابودی بیشتر می‌شود.

٤. آینده افغانستان نیاز به رویکرد سازندگی دارد:
افغانستان در حال حاضر به رویکرد جدید و سازنده برای حل مشکلات داخلی خود نیاز دارد؛ رویکردی که بر اساس سیاست اقتصاد محور و تلاش‌های مشترک برای بازسازی کشور باشد؛ چنانکه امروز امارت اسلامی این خط‌ومشی‌ را برای خود ترسیم نموده است.

شورای ائتلاف خائنان، به‌جای تشویق به جنگ و خشونت بیشتر، باید از تجربه‌های ناکام‌ گذشته ‌شان درس بگیرند زیرا ملت به اندازه کافی به آنها وقت دادند که در آن وقت، جزء احراز قدرت و جمع نمودن ثروت کاری دیگری نداشتند.
بیانیه اخیر این شورای (ائتلاف خائنان) نشان‌دهنده تلاش یک گروه با سابقه‌ای تاریک و مزدور برای بازگشت به قدرت از طریق ابزارهای جهان کفر است.

با این حال، این تلاش‌ها با خواسته‌های مردم افغانستان که خواهان صلح و ثبات و پیشرفت کشور هستند، مغایرت دارد.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version