نویسنده: عبدالله زاهد
توجه: این تحقیق و پژوهش به سه بخش تقسیم شده که اطلاعات جامع و کاملی درباره احمدشاه مسعود و پیروان مسعود فراهم نموده است؛ امیدوارم تا پایان همراه ما باشید و حقایق و اطلاعاتی درباره آنها به دست آورید.
این یک حقیقت روشن است که هدف گروه شر و فساد تنها دولار، دزدی، فساد، باندبازی، تعصب و جاسوسی برای بیگانگان است؛ گروه شر و فساد از مدتها پیش با سازمانهای جاسوسی بین المللی ارتباط دارند و در خاک پاک افغانستان به اهداف شوم سازمان های جاسوسی بیگانه خدمت میکنند.
نباید فراموش کرد که ارتباط غلامی با سازمان های جاسوسی جهانی به احمد مسعود و پیروانش از پدرش احمد شاه مسعود به ارث رسیده است و همچنان این ارتباط ها را تا امروز ادامه می دهند.
۱. دی جی ایس ای(DGSE) یل سازمان جاسوسی فرانسه:
احمد شاه مسعود که در دره پنجشیر متولد شده است، اما اصل و نسب او به کولاب تاجیکستان برمی گردد؛ اجدادش به دره پنجشیر افغانستان کوچ کرده بودند، تحصیلات ابتدایی خود را در لیسه استقلال که توسط معلمان و مقامات فرانسوی اداره میشد، به پایان رساند؛ اولین بار در همین لیسه بود که احمد شاه مسعود به دام فرانسوی ها افتاد و سپس توسط آنها برای ادامه تحصیل به دانشکده مهندسی پوهنتون پل تخنیک کابل معرفی گردید.
بر اساس برخی شواهد، احمد شاه مسعود برای اولین بار در لیسه استقلال با سازمان اطلاعاتی فرانسه DGSI ارتباط برقرار نموده و سپس به ام ای سیکس MI6 معرفی شد؛ در آن زمان یک مجری تلویزیونی تجاری به نام سندیگال توظیف شد که به پنجشیر رفته و فیلمی درباره یک فرمانده جوانی که به غلامی آنها درآمده بود، تهیه کند.
احمدولی مسعود برادر احمد شاه مسعود به لندن فرستاده میشود تا زبان انگلیسی بیاموزد؛ سندیگال نیز همین کار را کرد و فلم یک ساعته تهیه نموده و به CIA سپرد، این امر نشان میدهد که در آن زمان ارتباط مسعود با CIA نیز برقرار بود، زیرا MI6 ای آی سیکس، DGSI و CIA ارتباطات نزدیک و پروژه های مشترک زیادی داشتند.
احمد شاه مسعود چندین بار به فرانسه سفر نموده و در مبارزه با طالبان از جانب سیاستمداران فرانسوی و سازمان های جاسوسی فرانسه کمک هایی دریافت می کرد؛ در ماه می سال ۲۰۰۱ احمد شاه مسعود با اعضای پارلمان فرانسه ملاقات نمود و از آنها خواست تا کمک های بیشتری برای مبارزه با طالبان ارائه دهند.
در تاریخ ۹ سپتامبر که احمد شاه مسعود کشته شد، فرانسه کمک هایش به گروه شر و فساد را متوقف نکرد و تا امروز نیز از آنها حمایت میکند؛ واضح است که فرانسه این کمک ها را برای حفظ منافع خود در منطقه انجام می دهد و گروه شر و فساد همیشه منافع آنها را در منطقه تأمین می کنند.
۲. ايم آی سکس(MI6) یا سازمان استخبارات بریتانوی:
در دوران جهاد علیه اشغال روسی، فرانسوی ها احمد شاه مسعود را به ایم ای سیکس MI6 و سی آی ای CIA معرفی کردند و این سه سازمان جاسوسی در تبارز احمد شاه مسعود نقش مشترک داشتند.
یک فرمانده عادی با استفاده از رسانه ها و تبلیغات به قهرمان ملی تبدیل شد، در هر جایی که نبرد افغان ها علیه اشغال روسی شعله ور بود، رسانهها به نوعی کریدیت این مبارزه را به احمد شاه مسعود تحویل می دادند، و همچنان با کمک سازمان جاسوسی پاکستان یا آی ایس ای، احمد شاه مسعود به مقام والای ارتقا یافت.
ارتقاء و تأمین مالی احمد شاه مسعود به منظور حفظ منافع خودی این سازمان ها بود، نمونه های از این امر آغاز جنگ داخلی بعد از پایان اشغال روسی در افغانستان و هدر دادن قربانی ها و تلاش های طولانی افغان ها، و سوق دادن مسعود به مبارزه علیه امارت اسلامی میباشد.
احمدشاه مسعود در سالهای ۲۰۰۰-۲۰۰۱ نیز به بریتانیا سفر کرد و درخواست افزایش کمک ها برای مبارزه با طالبان را ارائه نمود؛ از سال ۱۹۹۰ میلادی کمک ها و ارتباطات ای ای سیکس MI6 با مسعود افزایش یافته بود و سازمان جاسوسی بریتانیا در مبارزه با طالبان کمک های اطلاعاتی به احمد شاه مسعود نیز ارائه می نمود.
٣. سی آی ای(CIA) یا سازمان استخبارات آمریکا:
در جنگ علیه اشغال شوروی که فرانسه، ای آی سیکس MI6 و سی ای ای CIA مسعود را به میدان تبارز آوردند، به ای ایس آی ISI نیز نقشهای دادند تا کمک های ویژه ای به احمد شاه مسعود ارائه دهد؛ مسعود پیش از این نیز ارتباطات نزدیکی با CIA داشت و در سال ۱۹۹۹ میلادی کنگره آمریکا توافقی برای ارائه کمک ها به احمد شاه مسعود در مبارزه با طالبان امضاء کرد.
در تاریخ ۲۶ سپتامبر سال ۲۰۰۱ که آمریکا به افغانستان حملات اشغالگرانه خود آغاز نمود، نیروهای مسعود نیز با آنها همراه شدند، شبه نظامیان احمد شاه مسعود در همراهی با نیروهای آمریکایی، جنگ علیه طالبان را به پیش می بردند.
از آنجا که ارتباط گروههای شر و فساد با سازمان های جاسوسی غربی از گذشته مستحکم بود، بناء بر این در کنفرانس بن، سهم قابل توجهی از دولت آینده به این گروه اختصاص داده شد؛ به همین دلیل در طی بیست سال گذشته، مقامات و رهبران جمهوری پیشین نتوانستند چیزی در حقی این بغاة بگویند، غرق فساد و وحشت بودند، اما چون حمایت CIA با خود داشتند، هیچ کس جرأت نمی کرد انگشت انتقاد به سمت آنها بگیرند.
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.