نویسنده: شمس صاعق

سه سال گذشته در تبعید، ایجاد جبهه‌ های خیالی، گروه‌ ها و جنبش‌ ها برای به دست آوردن پروژه‌ های میلیون دالری به قدری افزایش یافت که تعداد آن‌ ها به ده‌ ها مورد رسیده است. هر حرکت و جنبش پس از اختلافات عمیق و درگیری با اعضای دیگر گروه‌ ها اعلام شده است.

برای ایجاد هماهنگی و اتحاد نسبی میان مزدوران چند دهه اخیر، با شعارهای دروغین “ملی” و “نجات”، یک مجمعی اعلام موجودیت و آغاز به فعالیت کرد. این مجمع را می‌ توان مجموعه‌ای از جبهه‌ های خیالی دانست که جز یک نشست آنلاین و چند صحبت توهین‌ آمیز، محتوای دیگری ندارد.

فعالان اجتماعی که به فساد منسوب هستند، این موضوع را در چند روز گذشته در فضای مجازی بسیار داغ کرده‌اند. تبلیغات متضاد و مسائل در حال افشا شدن است، اما موج اختلافات عمیق به صفحات شبکه‌ های اجتماعی کشیده شده و هیچ‌ کس برای توجیه و دفاع پاسخی ندارد.

قبل از این‌ که یک هفته از اعلام این مجمع خیالی بگذرد، پیام‌ های صوتی در شبکه‌ های اجتماعی از جانب صدای هندوکش منتشر شد که حکایت از اختلافات عمیق، بی‌اعتمادی و نارضایتی بین اسماعیل خان و حنیف اتمر، و سپس بین یونس قانونی و حنیف اتمر داشت.

اختلافات عمیق میان عناصر بدخواه این مجمع، سابقه‌ای بیش از دو دهه دارد. این افراد تاریخچه‌ای پر از باج‌ گیری، دزدی، غصب و سایر اقدامات غیرقانونی دارند. دشمنی‌ ها و مواضع مخالف پیشین همچنان مانع می‌ شود که این افراد بر سر یک سفره جمع شوند.

عوامل شر و فساد حتی پیش از رسیدن به قدرت، درگیر مخالفت‌ های شدیدی هستند. اگر قدرت را به دست آورند، این مجمع به ده‌ها جزیره قدرت و زورگویی تقسیم می‌شود و هر فرد به دنبال منافع شخصی خود می‌ رود.

با توجه به این دلایل، این مجمع گروهی رو به نابودی، به دلیل تشدید اختلافات، به آستانه شکست و انشعاب رسیده است و هر تلاشی برای متحد کردن آن‌ ها تحت یک عنوان شکست می‌ خورد.

یادداشت: مقالات و نظرات منتشر شده در صدای صرفاً بیانگر نظر نویسندگان است و توافق صدای هندوکش در آن شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version