نویسنده: سائس سعیدی
افغانستان، کشوری که در طول تاریخ با انواع چالش‌ها و تهاجمات روبرو بوده است؛ لله الحمد همواره توانسته است با اتکا به هویت اسلامی و فرهنگ غنی خود، از این بحران‌ها عبور کند؛ اما در سال‌های اخیر، بعد از حاکمیت امارت اسلامی، گروه شر و فساد، دست در دست دشمنان خارجی داده و سعی در تخریب روحیه همبستگی و اتحاد افغان‌ها دارند.
این تلاش‌ها در اشکال مختلفی از جمله تبلیغات منفی، جنگ‌های روانی، و اختلاف‌افکنی میان اقوام و مذاهب کشور صورت می‌گیرد؛ در این مقاله به بررسی راه‌ها و انگیزه‌های گروه شر و فساد برای تخریب روحیه همبستگی و اتحاد افغان‌ها پرداخته خواهد شد.

راهکارهای گروه شر و فساد برای تخریب روحیه همبستگی افغان‌ها:
۱. جنگ روانی و تبلیغات منفی:
گروه شر و فساد به خوبی دریافته‌اند که یکی از مؤثرترین روش‌ها برای تضعیف اتحاد یک ملت، جنگ روانی است؛ آن‌ها با استفاده از رسانه‌ها، شایعات، تبلیغات منفی و نشر کذب و اتهامات سعی در ایجاد تضعیف حس همبستگی و اتحاد افغان‌ها دارند.

این تبلیغات به گونه‌ای طراحی شده که نقاط ضعف و مشکلات که در حقیقت انسان‌ها نهفته است را برجسته کرده، آبادی‌ها و رسیدگی‌های چشم‌گیری که در اقصی نقاط کشور در زیر چتر امارت اسلامی جوانه می‌زنند را کوچک و ناچیز جلوه می‌دهند و با این ترفند امید به آینده را در دل مردم کاهش دهد؛ با انتشار اخبار کذب، بزرگنمایی مشکلات و ترویج یأس، آن‌ها می‌کوشند تا افغان‌ها را از هم جدا کرده و اعتماد عمومی را در میان افغان‌ها کاهش دهند.

۲. اختلاف‌افکنی میان اقوام و مذاهب:
افغانستان یک کشور چند قومیتی و چند مذهبی است که همواره با اتحاد و همبستگی توانسته است در برابر دشمنان خارجی از خود رشادت و شجاعت نشان دهد؛ گروه شر و فساد با آگاهی از این نقطه قوت، سعی در ایجاد اختلاف و تفرقه میان اقوام و مذاهب مختلف دارند؛ آن‌ها با ترویج نفرت قومی و مذهبی، سعی می‌کنند وحدت افغان‌ها را تضعیف کرده و زمینه را برای بی‌ثباتی و هرج‌ومرج فراهم کنند.

۳. تضعیف اعتماد به تشکیلات امنیتی حکومت اسلامی:
یکی دیگر از راه‌های گروه شر و فساد برای تخریب روحیه همبستگی میان افغان‌ها، تضعیف اعتماد به نیروهای امنیتی است؛ آن‌ها با هدف قرار دادن اردوی اسلامی و دستگاهای امنیتی کشور، سعی در تضعیف اعتماد عمومی به این ارگان‌ها دارند.
۴. بهره‌برداری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی:
گروه شر و فساد با بهره‌برداری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی، که از اداره مزدور جمهوریت به ارث مانده است سعی برای اختلاف و دوری افغان‌ها از امارت اسلامی دارند.

انگیزه‌های گروه شر و فساد:
بغاوتگران از انگیزه‌های مختلفی برای تخریب روحیه همبستگی افغان‌ها برخوردارند؛ برخی از این انگیزه‌ها عبارت‌اند از:
۱. قدرت‌طلبی:
برخی از بغاوتگران با انگیزه قدرت‌طلبی و دستیابی به به پول و ثروت دست به این اقدامات می‌زنند. آن‌ها بخاطر قدرت طلبی به دنبال تخریب اتحاد افغان‌ها و ایجاد شکاف میان ملت و امارت اسلامی هستند

۲. تأثیرپذیری از دشمنان خارجی:
بسیاری از اعضای گروه شر و فساد با حمایت و تحریک دشمنان خارجی دست به اقدام می‌زنند. این کشورها و گروه‌های خارجی که منافع خود را در بی‌ثباتی و ضعف افغانستان می‌بینند، با حمایت مالی عده از افراد ناقص‌العقل که در صف گروه شر و فساد قرار دارد، را برای این هدف بسیج نموده است.

۳. ایدئولوژی‌ سکولاری:
گروه شر و فساد با تأثیرپذیری از ایدئولوژی‌های دموکراسی و سکولاری، دست به تخریب روحیه همبستگی اسلامی افغان‌ها می‌زنند؛ این افراد با نفی هویت اسلامی و مذهبی افغانستان، سعی در تحمیل عقاید و ارزش‌های بیگانگان بر مردم افغانستان دارند.

گرچه حکومت اسلامی به مدت سه سال است که به این دشمنان مردم افغانستان اجازه کوچک‌ترین تحرک و فعالیت را نداده است اما لازم است تا مردم افغانستان در کنار هم برای قطع نمودن دست هر مغرض با حکومت اسلامی در آینده بیشتر از پیش متحد و هماهنگ شوند تا باشد که این مزدوران اجانب شکست خورده و سر‌افکنده‌تر از قبل شوند.
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version