نویسنده: سائس سعیدی
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

طیف شر و فساد، کسانی هستند که به قصد براندازی نظم و ثبات اجتماعی و سیاسی کشور، می‌خواهند دست به اقدامات خلاف شریعت اسلامی و به نافرمانی از حکومت اسلامی بزنند؛ گرچه امارت اسلامی به این ایدئولوژی تا حال اجازه بر آوردن چنین آرزو و شر بلند کردن را نداده است اما بازهم از تلاش‌های کشور‌های مغرض و از دست تگدی‌ این گروه (شر و فساد) که بسوی بعض کشور‌ها دراز است نباید غافل شد به همین اساس در این مقاله، به بررسی ضرورت پیامدهای منفی تبعات وجود فرضی این تفکر شدیم تا برای ملت واضح شود که مقابله قاطع امارت اسلامی در این سه سال با این طیف چه‌قدر ارزشمند و گرانبها بوده است.

۱. تضعیف نظم و ثبات اجتماعی:
لله الحمد جبهات شر و فساد در افغانستان برای یک روز هم توان استقرار در اقصی نقاط این‌کشور را ندارند اما اگر در مقابل این گروه (شر و فساد) سیاست انفعال گرفته می شد، باعث تضعیف نظم اجتماعی و بر هم زدن روحیه قوی افغان‌ها در قبال آبادانی این سرزمین می‌شدند وجود این‌ گروه شوم در افغانستان موجب تزلزل در ساختارهای اجتماعی و ایجاد تفرقه میان افغان‌ها می‌گردد؛ این در حالی است که افغانستان به تازگی از بحران اشغالگری اجانب که در طول ۴۰ سال در آن غوطه‌ور بوده،‌ خارج شده است.

۲. تأثیرات منفی بر اقتصاد:
فعالیت‌های شر و فساد موجب آسیب به زیرساخت‌های که امارت اسلامی به شدت در پی باز سازی و ساخت‌و‌ساز آنها هستند و همچنان باعث ضربه زدن به تلاش‌های اقتصادی که امارت اسلامی روی‌دست گرفته است می‌‌شد. آسیب‌پذیری کسب‌وکارها، کاهش سرمایه‌گذاری و افت درآمدهای تجار از جمله پیامدهای دیگر اقتصادی وجود هستند که می‌توانست به رکود اقتصادی، افزایش فقر در جامعه و باعث پایین آرودن مورال سرمایه‌گذران در سطح کشور شود.

۳. آسیب به وحدت افغان‌ها:
گروه شر و فساد با دامن زدن به اختلافات قومی، مذهبی، سیاسی و زبانی، شدیداً به دنبال ایجاد تفرقه در میان افغان‌ها هستند. که لله الحمد تا به حال به اثر سعی و تلاش نیروهای امنیتی امارت اسلامی این‌ گروه به این آرزوی‌شان نتوانسته برسند زیرا این اقدامات مخرب آنها می‌توانست به گسترش تعصبات و کاشتن بذر اختلافات عمیق و طولانی منجر شوند، که این رویکرد وحدت افغان‌ها را تهدید کرده و انسجام اجتماعی را برای طولانی مدت میان افغان‌ها به‌سوی انحطاط می‌کشاند.

پس به اساس این علت‌ها ضرور است که افراد گروه شر و فساد را در خارج و داخل شناسایی نموده و قاطعانه به سزای اعمال‌شان برسانند.

این‌ رویکرد قدرتمند فعلی که دولت افغانستان در قبال این‌ گروه شر و فساد اتخاذ نموده است (که آنها را در نطفه خنثی می‌نماید) یقیناً گروه شر و فساد را مثل داعش در معرض انقراض قرار داده است و به همین علت است که کشور‌های منطقه با درک قدرت و نیروی قوی حکومت افغانستان، در برابر مخالفین، هر روز پیشنهاد‌های همکاری امنیتی داده و این سبب خواهد شد تا همکاری‌های سازمان‌های بین‌المللی و کشور‌های جهان در زمینه‌های مختلف در آینده نزدیک با حکومت سرپرست افزایش یابند.

رویکرد که فعلا حکومت افغانستان با جبهه شر و فساد دارد و داوم دادن به این رویکرد، آرزوی دیرینه افغان‌ها بوده؛ که چنین امنیتی به کشور به ارمغان آروده شود؛ لله الحمد با استقرار امارت اسلامی این آروز بر آورده شده و افغان‌ها همکاری‌ با ارگان‌های امنیتی (وزارت دفاع، ریاست عمومی استخبارات و وزارت داخله) را در این راستا وظیفه اسلامی و میهنی خود می‌دانند و برای جلوگیری از به وجود آمدن هر گونه بحران‌ و آشوب در کنار امارت اسلامی بسان سابق قاطعانه همکاری نموده و با این تفکر (شر و فساد) مبارزه خواهند نمودند.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version