نویسنده: غلامنبی فروزان
به مخاطره افتادن امنیت ملی:
امنیت اولین آپشن یک کشور مستقل و آزاد و همچنین پیشرو و مترقی است که در بستر فراخ آن امکان سرمایهگذاری روی هر پلان و طرحی ممکن و مقدور است.
کشوری که از این شاخصهٔ مهم محروم باشد یا هرازگاهی از این قسمت ضربه و لطمه بخورد، بلأخره همان میزان اعتماد و توجه ملی و بینالمللی را از دست میدهد یا حداقل کاخ مستحکم آن در نظر دیگران پوشالی و توخالی معلوم خواهد شد.
ازهمینرو، هر کشوری شاید بیشترین بودجهها و سرمایههای ملیاش را در قسمت تأمین امنیت سرتاسری و ایجاد منطقهٔ امن برای هموطنان صرف کند و همیشه در تلاش فراهمآوری مدرنترین و بروزترین سامانآلات و ماشینآلات در حوزهٔ امنیت باشد.
اکنون باید بررسی کرد که این مخاطرات امنیتی و شکافها و درزهای ناامنی از کجا نشئت میگیرد و توسط چه عواملی و در چه سطحی نفوذ پیدا میکند؟
گاهی خیلی آشکار است که دشمنان خارجی در پشت تمام پلانها قرار دارند و حتی خودشان عملاً در میدان هستند و اوضاع را کنترل و مدیریت میکنند.
در چنین صورتی برخورد و تقابل و مقابلهبهمثل با آنان آسانتر خواهد بود؛ زیرا صفوف هر دو طرف معلوم است و هویداست که با چه کسانی و چه تاکتیکهای جنگی طرف هستیم.
اما امان از زمانی که ندانی این رخنهها از کجا و چطور پدیدار میگردد و توسط چه نیروهایی انجام میشود؟
در این صورت است که تمرکز و توجه خیلی زیاد میطلبد و باید با هوش و حواس کامل در نظر گرفته شود.
یکی از همین عوامل به مخاطرهانداختن امنیت ملی حضور خودیهای بیگانهپرست است که علیه کشور و ملت خودشان دسیسهچینی کرده و دست به توطئه زدهاند و هرگز هم نه اشتباهشانه را میپذیرند نه دست از تعدی برمیدارند.
از یک سو، اینان در سنگر مخالف قرار دارند و از سوی دیگر، از بدنهٔ همین ملت هستند و برخورد قاطعانه با آنان از یک جهت، دل را به درد میآورد و از جهت دیگر، اقدامی است که باید صورت بگیرد.
در کل، یکی از مهمترین عوامل شکافتهشدن دیوارهٔ امنیت ملی خائنان داخلی است.
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.