گاهی آنانی که ادعای وطندوستیشان گوش جهان را کر کرده بود، برای بازگشت دوباره بر سر سفره غارت و چور در این سرزمین، حتی مرزهای انسانیت را نیز پامال میکنند.
رهروان جبهه پوشالی مقاومت و سایر مخالفین فراری حکومت سرپرست، پس از شکستهای رسوایانهای که در میدان جنگ و سیاست متقبل شدند، به هر کاری دست زدند تا بار دیگر جای پایی در افغانستان برای خود باز کنند.
اتحاد جبهه مقاومت با داعش، اگرچه در گذشته برای مردم آشکار نبود، اما با گذشت زمان تمامی ملت افغانستان بر این معامله ننگین واقف گردیده و پرده از این ماجرای شوم برداشته شده است.
گردهمایی هواداران جبهه مقاومت در شهر پاریس فرانسه، در حالیکه تصویر احمد مسعود را با خود داشتند و بهصورت شماروار نقاط مشترک میان جبهه مقاومت و داعش را برمیشمردند، یکی از نمونههاییست که حمایت و لابیگری رهروان این جبهه پوشالی از داعش را نمایان میسازد.
بار دیگر، در اوایل اپریل ۲۰۲۴، پولیس ایران در شهر کرج، واقع در ولایت البرز، شماری از اتباع افغانستان را بازداشت کرد؛ افرادی که به گفته مقامات ایرانی، مظنون به عضویت در گروه داعش بودند و قصد انجام عملیات خرابکارانه در خاک ایران را داشتند.
در همان روزها، این خبر از سوی رسانههای رسمی ایران از جمله خبرگزاریهای وابسته به دولت، مانند تسنیم، منتشر گردید. جالب اینجاست که مدت کوتاهی پس از آن، جبهه مقاومت در اعلامیهای ادعا کرد که افراد بازداشتشده، اعضای این جبهه بودهاند.
این ماجرا بیش از پیش چهره زهرآلود مدعیان جبهه مقاومت را برملا ساخت و سیمای سیاهشان را نه تنها به مردم افغانستان، بلکه به جهانیان نیز نشان داد.
رهبران جبهه مقاومت، پس از بیاعتنایی بادارشان آمریکا و سایر قدرتهای استخباراتی منطقه و جهان، به سیاست لابیگری و کمپاین برای بزرگنمایی داعش روی آورده و در موارد متعدد، چه بهگونه مستقیم و چه غیرمستقیم، در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در پی برجستهسازی داعش برآمدهاند.
حبیبالله حسام، که اکنون بهعنوان عضو رهبری «جبهه مقاومت» و مسئول شورای علمای این جبهه فعالیت دارد، در پُستی که در صفحه ایکس (توییتر سابق) خود منتشر کرده بود، پا جای پای سایر رهروان بدنام این جبهه گذاشته و بهگونه غیرمستقیم برای داعش لابیگری نموده است.
او در این پُست، از بین بردن داعشیانی را که دستانشان به خون مردم بیگناه افغانستان آلوده است، اشتباه خوانده و تلاش دارد جنایات نابخشودنیشان را کماهمیت جلوه دهد؛ عملکرد ننگینی که بارها از سوی طرفداران این جبهه تکرار شده و عملاً بخشی از استراتیژی تبلیغاتیشان را تشکیل میدهد.
این نوع برخورد، نه تنها توهین به قربانیان حملات هولناک داعش در افغانستان است، بلکه دهنکجی آشکار به افکار عمومی این سرزمین میباشد؛ مردمی که سالها از زخم خنجر داعش، درد و رنج کشیدهاند.
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.