نویسنده: اسماعیل زاهد
مدتها میشود که دشمنان اسلام جنگهای فکری و گرم را در میان مسلمانان راهاندازی کردهاند و از طریق کانالهای مختلف با شعارهای گوناگون و استفاده از اصطلاحات متنوع، این جنگ را مدیریت و رهبری میکنند.
«نقض حقوق بشر»، «نقض حقوق زنان»، «آپارتاید جنسی» و… از جمله اصطلاحاتیاند که همواره از سوی دشمنان و نوکران آنها برای بد جلوه دادن حکومتهای اسلامی و فرهنگ اسلامی سر داده میشوند.
اما کسانی که آگاهی کافی از تاریخ ندارند یا چشمانشان توان دیدن واقعیتهای عینی را ندارد، بسیار ساده از کنار جنایات فاجعهبار آنها میگذرند و خود را به دلایل غیرمعقول قناعت میدهند.
واقعیتهای زندهی تاریخ معاصر و جنایات هولناکی که هر روز از سوی جنایتکاران دنیای غرب رخ میدهند، بهخوبی ناقضان اصلی حقوق بشر را معرفی میکنند.
اگر نگاهی کوتاه به جنایات جنگی سال ۲۰۰۱ غرب و غلامان داخلیشان که بر ملت مظلوم افغانستان روا داشتند بیندازیم و بیتفاوتی جامعه جهانی را در این زمینه بررسی کنیم، بهخوبی در مییابیم که ناقضان حقوق بشر چه کسانیاند!؟
براساس گزارشهایی که بارها از سوی رسانهها ارائه شدهاند، در سال ۲۰۰۱ زمانی که ایالات متحده امریکا به افغانستان حمله کرد، بیش از صد هزار غیرنظامی که شامل کودکان و زنان نیز میشدند، در اثر بمباردمانهای شدید طیارههای جنگی شهید و زخمی شدند و بیشتر از سه میلیون نفر دیگر آواره و بیخانمان گردیدند. همچنان صدها مسجد و مکتب آموزشی تخریب و یا بهطور جدی آسیب دیدند.
اما هرگز این مجرمان بینالمللی که شبیه این جنایات را در کشورهای دیگر نیز تکرار کردهاند، به محاکم بینالمللی کشانده نشدند و در قبال جنایتهایشان مکلف به پاسخگویی نگردیدند.
بدون شک، مجرمان این جنگ همان کسانیاند که امروز بیشتر از هر کشور دیگری صدای «حقوق بشر» را بلند کرده و از نقض و پایمال شدن حقوق انسانها در افغانستان اظهار ناراحتی میکنند؛ غافل از اینکه خودشان ناقضان اصلی و اساسی حقوق بشر هستند و حق زندگی را از صدها هزار نفر گرفتهاند.
بنابراین، با توجه به جنایاتی که در افغانستان توسط کشورهای غربی و نوکران داخلیشان انجام شده و جنایاتی که امروز عملاً در بسیاری از کشورهای دیگر توسط غربیها و غلامانشان انجام میگیرد، میتوان گفت که ناقضان اصلی حقوق بشر کشورهای غربی و همپیمانان داخلیشاناند و شعار «نقض حقوق بشر» اصطلاحی است که از آن برای بد جلوه دادن چهرهی واقعی اسلام و حکومتهای اسلامی استفاده میکنند.
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.