بر اساس اسنادی که به صدایهندوکش رسیده است، عطامحمد نور والی بلخ در زمان جمهوریت سرنگونشده، که نفوذ گستردهای در شمال کشور داشت، برای ذهنیتسازی نادرست و تبلیغات علیه طالبان، با استفاده از امکانات دولتی در ولایت بلخ، به تخریب مکاتب اقدام میکرد.
این اسناد در حالی افشا میشود که سیاستمداران و مقامات سابق ساکن خارج کشور، از جمله عطامحمد نور که در نابودی اموال عمومی مهارت زیادی داشتند، بارها طالبان را به دشمنی و تخریب اموال عمومی متهم کرده و هر بار تخریب مکاتب، پلها، پلچکها و اموال عمومی را کار این جنبش میدانستند، اما واقعیت این بود که تخریب اموال عمومی توسط مقامات جمهوریت سرنگونشده به منظور ذهنیتسازی نادرست انجام میشد.
تحریک طالبان، که اکنون بر کل کشور حاکمیت دارد و حکومت سرپرست ایجاد کرده است، از همان ابتدای شکلگیری جنبش خود، مبارزه با خائنان در کشور را آغاز کرده بود، از همان ابتدا جنگهای آن رنگ مردمی به خود گرفته بود. زمانی که آمریکا و متحدانش افغانستان را اشغال کردند، تحریک طالبان باز هم به دلیل مشارکت و حمایت مردمی، در سراسر کشور مبارزه مسلحانه میکرد.
جنگ طالبان رنگ مقدسی به خود گرفته بود، به همین دلیل از سوی مردم مؤمن و مجاهد افغان در تمامی مناطق حمایت گسترده میشد همین حمایت آمریکا، ناتو و اداره کابل را در میدان جنگ به چالش کشیده بود که در نهایت منجر به سقوط رژیم بیست ساله شد، اما تنها راهی که بقای نیروهای خارجی و مزدوران داخلی را تا حدی تضمین میکرد، ذهنیتسازی نادرست و تبلیغات علیه طالبان بود.
در زمان جمهوریت سرنگونشده، از همه ابزارها و حربهها برای تبلیغات استفاده میشد، اما تخریب اموال عمومی، بهویژه مکاتب، با هدف تهیه سوژههای تبلیغاتی، جنایتی نابخشودنی و خیانتی فراموشنشدنی به افغانستان است. تاریخ نیز چنین جنایاتی را از سوی چهرههای سیاه جمهوریت سرنگونشده در صفحات خود ثبت خواهد کرد و آنها را به عنوان خائنان به این خاک خواهد شناخت.
خیانتهای فراموشنشدنی مقامات فراری با داراییهای ملی هنوز در اذهان مردم باقی مانده است. هرگز به این جنایتکاران اجازه داده نخواهد شد که بار دیگر با کمک بیگانگان سایه حاکمیت خود را بر کشور بگسترانند و زمینه را برای غارت، چپاول و نابودی داراییهای ملی فراهم کنند.
سیاستمداران و مقامات فراری به دلیل همین اعمال باطل خود منفور شدهاند. اکنون هر چقدر هم که در خارج از کشور به نفع خود تبلیغات مثبت کنند، فایدهای ندارد و نمیتوانند در دل مردم افغانستان جایی پیدا کنند.
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.