نویسنده: شاهین فرهاد

بعد از روی‌کار آمدن نظام اسلامی در افغانستان اگرچه جلو فعالیت‌های ضدامنیتی گروه‌های شر و فساد در مقیاس بالایی گرفته شد، با آن‌هم هرزگاهی اکانت‌های خارج‌نشین گوناگون خبر از فعالیت‌های تخریب‌گرایانه افراد وابسته به این جبهات می‌دهند.

بارها اکانت‌های منسوب به این جبهات از وقوع حملات چریکی و مرگ‌بار علیه نیروهای امنیتی در ولایات متعدد سخن‌زده و آمار و ارقام بی‌شماری از تلفات این حملات به نشر رساندند؛ ادعاهای پوچ و بی‌اساسی‌که هیچ‌گونه مدرکی دال بر وقوع‌آن‌ها منتشر ننموده اند و تنها در حد یک ادعای بی‌مدرک باقی مانده است.

در آخرین مورد صفحه رسمی جبهه بغاوت در پلتفرم ایکس «توییتر» در بیانیه‌ای اینفوگرافیک حملات خیالی این جبهه طی یک ماه گذشته را اعلان نموده است.

در این گزارش به کشته‌شدن ۷۲ نیروی امنیتی و زخمی‌شدن ۴۳ تن دیگر در ۴۱ عملیات این جبهه اشاره شده، این آدرس همچنین اظهار نموده است که این عملیات طی‌ یک‌ماه در ۱۱ ولایت کشور راه‌اندازی شده است.

با اندکی تفحص اما به تناقضی آشکار میان این بیانیه و آمار و ارقامی‌که این جبهه طی یک ماه گذشته از همین آدرس منتشر نموده است پی خواهیم برد، تنقاضی‌که بزرگترین دلیل بر کذب این ادعای مضحک است.

اگر به نشرات و آماری‌که این صفحه طی یک‌ماه گذشته منتشر نموده است، نگاهی بیاندازیم درخواهیم یافت که هیچ‌یک از اعداد ذکر شده در این بیانیه با آن‌چه قبلا منتشر نموده اند هم‌خوانی ندارد.

در این بیانیه تلفات نیروهای امنیتی ۱۱۵ نفر؛ ۷۲ کشته و ۴۳ زخمی طی ۴۱ عملیات در ۱۱ ولایت کشور بیان شده است؛ درحالی‌که آمار روز‌مره منتشر شده از این آدرس بیانگر ۶۱ کشته و ۴۴ زخمی طی ۲۹ حمله در ۱۰ ولایت افغانستان است.

اکنون سوال این‌جاست که چگونه به همچین آماری اعتماد کنیم درحالی‌که تضاد آشکاری میان این ادعاهای پوچ و واهی است؟ کدام حرف‌شان را بپذیریم ۴۱ عملیات یا ۲۹ عملیات؟

اگر به زعم تنها آدرس رسمی این جبهه، اعضای آن طی یک‌ماه ۴۱ عملیات انجام داده اند پس چرا در مورد ۱۲ عملیات دیگر هیچ‌گونه معلوماتی ارائه نشده است؟

به‌راستی چطور ممکن است جبهه پوشالی‌ای که مسئولیت انفجارهای کنترلی دولت و حتی ترکیدن تایر موتر را هم به عهده می‌گیرد در مورد وقوع ۱۲ عملیات‌شان هیچ حرفی به میان نیاورد؟!

بله! همان‌طور که از قدیم گفته اند «دروغ‌گو کم حافظه است» این تناقضات آشکار نیز بیان‌گر این‌است که این بیانیه و دیگر بیانیه‌های این جبهه، دروغی بیش نیست و آن‌چه این جبهه از راه‌اندازی عملیات نظامی می‌گوید تنها در فضای مجازی رخ می‌دهد و بس.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version