جلوگیری از تبلیغات مثبت به نفع بغاوت‌گران و تبلیغات منفی علیه دیگران

انسان‌هایی که حق نیستند و از سرک واقعیت چند کیلومتر دور زندگی می‌کنند، بسیار تلاش میکنند و مدام سعی دارند د تا خاتمهٔ راه‌های راه‌جویان ناآگاه به در منزل آنان تمام شود و آب خانگی و خنکی به آن بنوشانند و ذهنیتشان را مسموم کنند.

برهه‌ای از زمان با هر تزویر و تصویرسازی نوآمدگان را پیش خودشان نگه می‌دارند و زهر قاتل اندیشه‌های خام و کجشان را به کام آنان می‌ریزانند و می‌خورانند.

اما این کوشش بی‌جایشان حاصلی چندان نخواهد داشت و ثمری شیرین به کسی تعارف نخواهد کرد.

زیرا آنچه در واقعیت، حقیقت نباشد و در ظاهر امر تنها سخنی با چیدمان کلمات خوش‌چین اما تهی از معنا و مفهوم بلندوبالا باشد، هرگز ذهنی را قانع و دلی را تابع نمی‌کند و نمی‌تواند زندان تاریک را کاخ مجلل جلوه بدهد و حنظل را عسل بنامد.

برای همین منظور، یکی از راه‌های مقابله با بغاوت‌گران جلوگیری از مسموم‌کردن ذهنیت‌های جوان و تازه با به‌کارگیری از تبلیغات دوپهلو و دوسو است. اینکه برایشان اجازه داده نشود که به صید و شکار در میان ملت و مردم برایند و کسانی را به دلخواه دنبال خودشان بکشانند.

از سوی دیگر، در این برنامهٔ تبلیغاتی، برای اینکه بتوانند خودشان را پاک و صاف نشان بدهند، هرچه در تیردان و کمربند دارند، به‌سوی حکومت پرتاب کنند و هرچه بلا و مصیبت دامانشان را پر کرده است، به گردن مسئولان بیندازند و با این مظلوم‌نمایی افکار عمومی را مخدوش و مشوش نمایند و با ظاهرسازی و پروپاگاندانمایی برای خودشان نیروی فکری و انسانی جمع کنند و با اطمینان‌خاطر، خودشان در بیرون دایره بنشینند و تنها تماشاگر باشند و دیگران را به جان همدیگر بیندازند و سیل‌بینی کنند.

ازهمین‌رو، به هر طریق ممکن باید تدابیر پیشگیرانه نمود که این جماعت بزدل و فراری نتوانند در داخل کشور فعالیت‌های سودجویانه نمایند و به تخریب افکار عمومی و به‌‌ویژه به شکار افکار جوانان بپردازند.

چون جهان کنونی جهان رقابت در بازار آزادِ رسانه و مطبوعات است و هر کسی در این میدان پیروز شد و مدال گرفت، راحت می‌تواند خویشتن را قهرمان جلو بدهد و برای دیگران به الگو و نماد شهامت تبدیل شود و رقیبانش را از میدان رقابت بیرون بیندازد.

همچنین می‌تواند حقایق را وارونه و چپه جلوه بدهد و از خوبان بدان و از بدان خوبان روزگاز بسازد و زهر را در جام طلایی و با طعم شیرین پیشکش‌ کند.

اما در مقابل نیروی متحد و منسجم حکومت و پتانسیل‌های نامحدود کشور، تلاش‌های شخصی و آشفته شانسی برای پیروزی نخواهد داشت و آبش حوضی را پر نخواهد کرد.

تنها کافی است فکری و طرحی منظم و مرتب برای برخورد با آنان در برنامهٔ کاری و مقابلوی باشد و تلاش‌هایی ویژه‌ای برای خشکاندن ریشهٔ بغاوت‌گران صورت بگیرد.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version