نویسنده: خلیل رهنورد

دو روز پیش، یکی از دیپلمات‌های جمهوریت در آمریکا یک سپیس تویتر تحت عنوان “ظهور، جنگ‌ها و روایت طالبان” برگزار کرد. در این سپیس، محمد قاسم حلیمی، آخرین وزیر ارشاد، حج و اوقاف جمهوریت سرنگون‬شده، که معمولاً لقب مولانا(!) را نیز به نام خود می‌افزاید، به صفت مهمان ویژه حضور داشت.

حلیمی که در دو دهه اخیر همواره مخالف طالبان بوده، در دوران مسؤولیت اخیر خود مرزهای اخلاقی را به طور کامل کنار گذاشت و اغلب با زبان تند و بی‌احترامی، علماء، طالبان و شخصیت‌های برجسته را مورد توهین قرار می‌داد. این فرد پیشگام در زمینه توهین، دروغ‌گویی، فریب و نیرنگ، اخیراً اتهامات بی‌اساسی نیز علیه طالبان مطرح کرده است.

در این سپیس، با بسیار وقاحت و طرز بی‌شرمانه‌ای خود را سخنگوی طالبان معرفی کرد و داستانی ناقص و ساختگی از زندگی خود ارائه داد. برای اینکه خود را به طالبان نزدیک و آشنا نشان دهد، ادعا کرد که پس از سقوط نخستین حکومت طالبان، قبل از عبدالحي مطمئن، با نام حامد آغا سخنگوی طالبان بوده است. در حالی که پس از اولین بار سقوط طالبان، سخنگوی امارت قدرت‌الله جمال، معاون فعلی وزارت اطلاعات و فرهنگ، بود.

حلیمی پس از سقوط مدت کوتاهی با طالبان یکجا شد، اما حتی در آن زمان نیز فردی مشکوک و غیر قابل اعتماد بود. به همین دلیل، فعالیت‌های فرهنگی او مدت زیادی دوام نیاورد و دوباره تسلیم شد.

در دوران جمهوریت، حلیمی در سمت‌های مختلفی مسؤولیت داشت، اما در آخرین منصب خود به‌عنوان وزیر ارشاد، حج و اوقاف، نه تنها به علمیت علما حمله‬ور شد، بلکه جنگ طالبان را نیز بی‌ارزش جلوه داد. وظیفه‬اش این بود که اعتماد مردم به علماء را تضعیف کند و اختلافات مذهبی ایجاد نماید. برای اثبات مشروعیت جمهوریت، به جای اینکه با استدلال منطقی علما را به چالش بکشد، آنان را با الفاظ رکیک، توهین‌آمیز و جاهلانه خطاب می‌کرد.

محمد قاسم حلیمی، که این روزها با حساب کاربری دیگر در توییتر دوباره پا به میدان گذاشته است، با دروغ‌پردازی و اتهامات بی‌اساس، در تلاش است تا جایگاهی در میان سیاستمداران فروخته‌شده برای خود دست‌وپا کند. نه‌تنها به دنبال تقویت صفوف فساد و شرارت است، بلکه با تحریف عمدی نصوص و روایات دینی، مبارزه علیه طالبان به راه انداخته و می‌کوشد خود را به‌عنوان یک مهره جاسوسی ارزشمند به فروش برساند.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version