بخش چهارم

نویسنده: عبیده غوری

بد جلوه‌دادن علما و دعوتگران دینی:
علما و دعوتگران واقعی جانشین و وارث انبیا هستند و مانند انبیا، درد و سوز امت را در دل دارند و همواره برای سرافرازی امت اسلام و بیداری جوانان تلاش می‌کنند.

در طول تاریخ مبارزهٔ حق بر باطل، علمای واقعی و دعوتگران راستین همانند سدی محکم در برابر سیل ویرانگر دشمنان اسلام ایستاده و از داشته‌های اسلام عزیز دفاع کرده‌اند.

علما و دعوت‌گران با بیان آیات و مفاهیم دینی و عقیدهٔ اسلامی، خون غیرت، شجاعت و حماسه‌آفرینی را در رگ‌های جوانان به جوش آورده و آنان را با انگیزه‌ای سرشار برای مقابله با دشمنان اسلام آماده کرده‌اند.

علما، جوانان امت اسلام را به گونه‌ای تربیت کرده‌اند که با عقیده‌ای راسخ و عزم فولادین، در سخت‌ترین میدان‌های جنگ و قتال، هیچ طوفانی نتوانسته است درخت استقامت و پایداری آنان را متزلزل کند.

عقیده‌ای که حتی اگر بدن‌هایشان تکه‌تکه و مردمک‌های چشمان‌شان از حدقه بیرون کشیده می‌شد، هرگز یک قدم از موضع اسلامی و ایمانی‌شان عقب‌نشینی نمی‌کردند.

این مقاومت و ایستادگی، در طول تاریخ دشمنان را شگفت‌زده و مبهوت کرده است.

تبلیغات دشمنان علیه علما:

دشمنان اسلام، در طول سال‌هایی که در سرزمین‌های اسلامی جای پا باز کردند، تلاش نمودند که با کمک مزدوران خود و تبلیغات منفی، جایگاه علما و دعوتگران را خدشه‌دار کنند.

آنان با استفاده از برچسب‌هایی نظیر «کهنه‌فکری» و «عقب‌ماندگی»، سعی کردند نسل جوان را از دعوتگران جدا کنند و جذبهٔ ایمان و غیرت را از لشکر تازه‌نفس اسلام بگیرند.

اهمیت شناخت علما:

در چنین شرایطی، جوانان امت اسلام باید علمای واقعی و دعوتگران دلسوز را بشناسند و بدانند که تبلیغات دشمنان علیه علما، دامی برای جدایی آنان از مسیر حق و کشاندن‌شان به بیراهه است.

شناخت علما و تمسک به تعالیم آنان، راهی مطمئن برای جلوگیری از افتادن در دام دشمنان و حفظ وحدت و استقامت امت اسلام است.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version