منصور افکار

دبیر کل سازمان ملل متحد اخیراً در گزارش سه‌ماهه خود اعلام کرده است که بغاوت‌گران در کمتر از سه ماه گذشته ۵۲ حمله نظامی علیه طالبان در ولایات مختلف کشور انجام داده‌اند.

قبل از اینکه گزارش فوق را تحلیل و تجزیه کنیم، لازم است از دبیر کل سازمان ملل متحد پرسیده شود که گزارش خود را با استفاده از کدام منابع مهم و معتبر تهیه کرده است؛ طالبان، بغاوت‌گران یا بی‌طرفان؟

طالبان مدعی هستند که هیچ گروه مخالف نظامی به این اندازه قدرت و توانایی ندارد که امنیت عمومی را مختل کند و در کمتر از سه ماه ۵۲ حمله نظامی را سازماندهی نماید. پس چگونه ممکن است که گزارش سازمان ملل متحد را بپذیرند؟

من در این زمینه به عنوان نویسنده آزاد به طالبان حق می‌دهم که گزارش سازمان ملل متحد را بی‌بنیاد و بی‌اساس بخوانند، زیرا اکثر عملیات‌هایی که توسط گروه بغاوت‌گران ادعا می‌شوند، به دور از حقیقت و واقعیت هستند.

مثلاً، چند مدت پیش سایت جبهه بغاوت گزارشی راجع به کشته شدن دو تن از محتسبین امر به معروف ولایت فراه در روبروی ریاست کار و امور اجتماعی منتشر کرد، در حالی که من تمام محتسبین این ریاست را می‌شناسم و در جریان هستم که اصلاً چنین رویدادی رخ نداده است.

اگر در این گزارش از منابع بغاوت‌گران استفاده شده باشد، باز هم تناقضاتی میان گزارش و منابع آن‌ها به چشم می‌خورد.

در اعلامیه‌ای که توسط سایت جبهه بغاوت منتشر شد، نوشته شده است: “در انعکاس واقعی آمار حملات جبهات نظامی، به خصوص حملات آزادی‌بخش و آزادی‌خواهانه جبهه مقاومت ملی (!) کوتاهی کرده و تمام آنچه را که باید بازتاب می‌داد، نداده است.”

یعنی بغاوت‌گران در تلاش هستند که دروغ‌های بی‌اساس‌شان بیشتر پخش شود تا بتوانند با استفاده از نام “سازمان ملل متحد” برای خود اعتبار و وجهه‌ای ظاهری به دست آورند.

منابع بی‌طرف اما هرگز حاضر به بازتاب دادن و پذیرفتن یاوه‌های بی‌اساس این گروه شر و فساد نیستند و در غیر این صورت باید به یک منبع معتبر بی‌طرف در این گزارش اشاره می‌شد.

برخلاف گزارش دبیر کل سازمان ملل متحد و ادعای گروه شر و فساد، حملات نظامی که امنیت سراسری کشور را مختل کرده باشد، بسیار محدود و حتی در دایره “رخ نداده است” قرار دارد.

حملات هدف‌مندانه نیروهای دلیر امارت اسلامی که با قابلیت‌های رزمی منحصر به‌فرد بر مخفی‌گاه‌های عناصر شر و فساد در ولایات مختلف کشور صورت گرفته است، حاکی از آن است که طلسم شیطانی بغاوت‌گران از هم فروپاشیده و شکسته شده است.

هرچند عناصر شر و فساد در ابتدای حاکمیت ا.ا.ا تلاش کردند که با چاق‌سازی و همگانی‌سازی روایات کاذب و انتشار ویدیوهای دروغین خود “امنیت سراسری و عمومی” کشور را مختل کنند، اما مبارزه قوی و هدفمندانه ا.ا.ا تمام چالش‌های امنیتی کشور را از بین برده و فضای امنیت را حاکم کرده است.

اکنون باید درک کنیم که برخی از سازمان‌های مشهور جهان به عنوان لابیست‌های خارجی عناصر شر و فساد، هرچه در توان دارند به خرج می‌دهند تا ثابت کنند که طالبان در حاکم نمودن امنیت داخلی افغانستان عاجز هستند، در حالی که تمام ساکنان کشور از وجود امنیت سراسری بیش از حد راضی و خوشحال هستند.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version