نویسنده: ابوعثمان غزنوی
توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.
برخی از رسانه‌ها و نهادها یا به شکل آگاهانه یا ناخودآگاه علی‌رغم اینکه برچسپ «اسلامی» در عنوان آن به چشم می‌خورد، با نشر اکاذیب، دروغ، شایعات و افترانویسی در خدمت معاندین اسلام قرار گرفته و به گونۀ مستقیم آب در آسیاب دشمن می‌ریزند و در پی تحقق اهداف و برنامه‌های غیراسلامی آنان اند.
یکی از این رسانه‌ها، روزنامۀ به اصطلاح جمهوری اسلامی است که از شهر تهران مرکز جمهوری اسلامی ایران نشرات می‌کند.
این روزنامه از روزهای آغازین حاکمیت امارت اسلامی و شکست امریکا و ادارۀ زیر حمایۀ آن در افغانستان، با نشر اکاذیب، شایعات و اخبار مبتنی بر کذب گویا میراث‌دار امپراتوری شکست خوردۀ امریکا در منطقه باشد، از بازتاب واقعیت‌های موجود افغانستان طفره رفته و با اتخاذ موقف خصمانه در برابر امارت اسلامی افغانستان، همانند رسانۀ شیطانی تحت حمایت اسراییل «افغانستان انترنشنل» به پوشش یک طرفه و دور از واقعیت‌ رویدادهای افغانستان پرداخته و در این زمینه کینه‌توزانه و لگام‌گسیخته عمل کرده است.
در تازه ترین مورد، این روزنامه دیروز با نشر مطلبی زیر عنوان « روز خبرنگار و حذف جنايت طالبان!» باردیگر نتوانست عناد و کینۀ خود را پنهان نموده، با کمال لجاجت و به دور از تمام معیارها و اصول حاکم روزنامه‌نگاری، در ارتباط رویداد قتل هشت کارمند قونسلگری جمهوری اسلامی ایران در جنگ سال 1377 مزارشریف، مسؤولیت این رویداد را در حالی به دوش امارت اسلامی افغانستان انداخته که مقام‌های مسؤول آن وقت ا. ا. این رویداد را به شدت نکوهش کرده بودند و در این مورد خواهان مذاکره و تفاهم با طرف جمهوری اسلامی ایران شده بودند که در نهایت موضوع نیز با تفاهم دو جانبه حل شد.
ولی این روزنامه با کمال بی‌شرمی و راه اندازی تبلیغات زهرآگین می‌خواهد، با بازنشر رویدادهای مبهم و حساسیت برانگیز، به روابط دوستانه میان دو کشور همسایه و مسلمان صدمه بزند.
این در حالی است که سیاست رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران، تأمین روابط دوستانه و به دور از منازعه با تمام کشورهای همسایه است که افغانستان تحت حاکمیت امارت اسلامی افغانستان به عنوان یک واقعیت غیرقابل انکار در سطح منطقه و جهان نمی‌تواند از آن مستثنا باشد.
بنابراین، روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران با امارت اسلامی افغانستان، بر اساس سلیقه و خواست شخصی نبوده است؛ بلکه سیاست‌گذاران فعال در عرصۀ سیاست خارجی ایران به عنوان پیش نیاز و مبرمیت حاد در چارچوب اصل غیرقابل انکار دستگاه دیپلوماسی کشور شان این واقعیت را پذیرفته اند که بدون وجود روابط دیپلوماتیک با ا. ا. که امروز در سطح منطقه دارای سیاست خارجی و داخلی مستقل و به دور از هرگونه نفوذ و تأثیر قدرت‌های خارجی است، نمی‌توان به اهداف سیاست منطقه‌یی و فرامنطقه‌یی شان دست یافت.
از سوی دیگر، ایران و افغانستان افزون از مشترکات فرهنگی فراوانی که دارند، هر دو از جملۀ کشورهای اسلامی می‌باشند. غرب و دشمنان اسلام همواره از نزدیکی و روابط دوستانۀ کشورهای اسلامی در هراس بوده و با ترفندها و دسایس گوناگون در پی آن اند، تا روابط و مناسبات میان کشورهای اسلامی دستخوش تنازع، تقابل و در نهایت تخاصم گردد.
بنابراین، روزنامۀ به اصطلاح «جمهوری اسلامی» با حرکت در مسیر تحقق منافع و اهداف دشمنان اسلام همواره در پی تخریب روابط دوستانه میان این دو کشور اسلامی بوده است. با توجه به فرافگنی که این رسانه اخیرا در این زمینه داشته است، خود این موضوع را به کرسی واقعیت می‌نشاند که رسانۀ یادشده با پسوند اسلامی در پی تحقق اهداف غیراسلامی در خدمت دشمنان اسلام قرار داشته است.
با توجه به آنچه گفته آمد، نه منافع ملی ایران، نه مقتضیات سیاست خارجی آن کشور و نه روابط حسنه میان کشورهای همسایۀ مسلمان، برای این رسانه اهمیت ندارد، بلکه در همسویی با خط‌مشی استعمار کفری و غربی که همان رویکرد تفرقه، ایجاد تخاصم، تنازع و تقابل میان ملت‌ها و کشورهای مسلمان است، گام برداشته و فعالیت نشراتی دارد.
امیدواریم مسوولین مربوط جمهوری اسلامی که از مبارزه با افغان‌هراسی و اسلام‌ستیزی در ایران و رویکرد سیاست خارجی همسایه‌محور حرف می‌زنند، به هذیان‌نویسی روزنامۀ جمهوری اسلامی که مصداق بارز و عینی افغان‌هراسی و به گونۀ تلمیحی اسلام‌ستیزی است، توجه کرده و از آن جلوگیری نمایند.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version