نویسنده: غلام‌نبی فروزان

کشوری که سالیان سال در دام اشغال کافران گیر افتاده باشد و بازیچهٔ دست عوامل دست‌نشانده شده باشد، طبعاً از اهداف شوم دستگاه حاکم متأثر می‌شود و سرانجام و به مرور زمان در سرکی قرار می‌گیرد که نقشهٔ دشمن نشان می‌دهد و سوی همان منزلی ره می‌سپارد که روی نقشه علامت‌گذاری شده است.

چنین کشوری پرآشوب با همت مردان مخلص و غیورش می‌تواند از دام پهن‌شدهٔ دشمن و بند و اسارت و زندان متجاوزان رهایی یابد و دوباره روی قدم‌های آزادی و استقلال خودش راه برود‌.

همیشه باید عده‌ای خودشان را فدای دین و وطن نمایند تا به حق‌شان برسند و مدال آزادی را با افتخار و امتنان بر گردن ملت بیاویزند؛ زیرا حق دادنی نیست، بلکه گرفتنی است.

کشور افغانستان یکی از همین کشورهای زخم‌دیده، دردکشیده و مظلوم است که برای دهه‌ها تبدیل به میدان تاخت‌وتاز دشمنان طمّاع شده بود و بدبختانه در کورهٔ گرمِ جنگ و نبرد، از قافلهٔ زمان عقب مانده بود.

اما در هر دوری مردانی به پاخاستند و از تمامیت ارضی وطن‌شان در مقابل دشمنان متجاوز دفاع کردند و با غیرت و شهامت آنان را از این خاک پاک بیرون راندند.

آخرین نبرد علیه متجاوزان در خاک افغانستان در سال‌های پسین در مقابل آمریکا رقم خورد و مدت بیست سال طول کشید تا خاتمه پیدا کند و دامن پاره‌اش برچیده شود.

اما این تنها یک روی سکه است و پشت‌پردهٔ آن هنوز رو نشده است؛ و آن اینکه در طول این مدت دراز، نبرد تنها در میدان جنگ گرم و با زور و اسلحه و توپ و تانک نبود، بلکه در وادی دیگر و در میان ملت، به‌خصوص نسل جوان و زنان، جنگ سرد جریان داشت و تلاش‌های بسیار دقیق و برنامه‌ریزی‌شده‌ای علیه آنان در جهت تغییر منهج فکری و عقیدتی‌شان صورت گرفته بود.

ازهمین‌رو، اکنون که به لطف خداوند و همت مردان خدا و مجاهدان، دست اشغال از وطن کوتاه شده است و استقلال و آزادی به ارمغان آمده است، نوبت پایان‌دادن به جنگ سرد و پیروزی در این نبرد خاموش اما قوی فرارسیده است.

عبدالحق وثیق رئیس عمومی استخبارات امارت اسلامی در جلسهٔ اصلاحی اردوی ملی گفته است: «جنگ گرم پایان یافته است، اما جنگ سرد جریان دارد.»

همچنین گفته است: «هدف اصلی جنگ سرد و فکری در افغانستان چند دسته نشان‌دادن مجاهدان است.»

این مورد تنها یک گوشهٔ جنگ سرد است که سعی در تخریب چهرهٔ نیروهای امنیتی دارد و دشمنان مترصد با گل‌آلودن‌کردن آب، می‌خواهند ماهی خودشان را صید کنند.

اما دامنهٔ این جنگ فراخ‌تر و دایره‌اش وسیع‌تر از این حرف‌هاست و در تمام ابعاد زندگی اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی تسری یافته است.

ازهمین‌رو، به‌شدت نیاز است که بیش از پیش، برای پیروزی در این جنگ ملایم نیز برنامه‌ریزی‌هایی صورت بگیرد تا بکلی بحث اشغال از روزنهٔ جنگ‌های گرم و سرد خاتمه پیدا کند و دوسیه‌اش بسته شود.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version