نویسنده: مولانا علی‌حیدر شاهین

بزرگ‌نمایی ضعف‌ها و مشکلات:

اداره نمودن و سر پا نگهداشتن یک کشور چهل میلیون نفری آن هم نه فقط بدون حمایت‌های جهانی، بلکه با تمام فشار‌های بین المللی از شاهکارهای امارت اسلامی افغانستان است؛ کسانی که اداره امور و مشکلات یک خانواده ده نفری را به عهده دارند، این مطلب را خوب درک می‌کنند.

حکومت دست نشانده جمهوریت با حمایت برحال 48 کشور غربی توان اداره کشور را نداشت، مناطق اطراف و ولسوالی‌ها در تسلط امارت اسلامی بود و در شهرها نیز زورگویان و اصحاب قدرت بسان حکومت ملوک الطوایفی قدرت‌نمایی می‌کردند.

حال که امارت اسلامی زمان امور کشور را به عهده گرفته است و نهایت تلاشش را برای آبادانی و عمران و بهبود اقتصاد و دیگر امورات کشور می‌کند، باز هم یک تعداد با نشر و پخش ضعف‌ها و بزرگ‌نمایی آن در پی تخریب وطن و ملت هستند۰

درست است که بعضی افراد حکومت امارت اسلامی ضعف‌هایی دارند یا از آن‌ها ضعف‌هایی سر میزند، اما همه را به یک چشم دیدن کار مسلمانی و انسانی نیست.

جبهه مقاومت کارشان همین است، اگر یک خطای جدی یا جزئی از افراد امارت اسلامی افغانستان ببینند، در صدها رسانه بازتاب می‌دهند و چنان وانمود می‌کنند که تمام امارت اسلامی همین گونه است.

اگر یک شهروند بنابر مشکلی از امارت اسلامی یا از یک ارگان این دولت گلایه و شکایتی داشته باشد، به قول مردم ما گاوِ جبهه مقاومت می‌زاید! چنان این خبر را بازتاب می‌دهند که گویا تمام ملت ناراضی هستند.

از رضایت مردم در شبکه‌های مخابراتی هیچ حرفی نمی‌زنند و بازتاب نمی‌دهند فقط روی ضعف‌ها تمرکز کرده‌اند؛ بی‌چاره‌ها کارشان به جایی رسیده که به بعضی‌ها پول می‌دهند تا از امارت اسلامی در جلو رسانه‌ها گلایه و شکوه کند؛ هزینه‌های گزافی مصرف می‌کنند تا حیثیت امارت را خدشه دار کنند.

وقتی یک ضعفی از افراد امارت اسلامی سر بزند یا یک شکایتی از حکومت شود، شما در ده‌ها رسانه معاند آن را می‌شنوید؛ در مورد آن تحلیل‌ها می‌کنند، وقت می‌گذارند و هزینه مصرف می‌کنند.

اگر آمار تمام ضعف‌ها و کمبودی‌هایی که از امارت اسلامی در رسانه‌ها بازتاب یافته را بررسی کنیم به صد فقره شاید نرسد، اما چنان بازتاب یافته که گویا کل حکومت امارت اسلامی همین‌گونه است؛ این‌ها همه ریشه در دسایس و وساوس جبهه بغاوت دارد و همه این توطئه‌های خام زیر سر جبهه بغاوت است.

الله تعالی در قرآن پاکش به تمام مسلمانان درس می‌دهد که از انسان به فراخور انسانیتش توقع داشته باشید نه فراتر از آن، چنانچه در آیه 28 سوره نساء می‌فرماید:«وَخُلِقَ الْإِنْسَانُ ضَعِيفًا» انسان ضعیف خلق شده است.

همچنان در آیه 66 سوره انفال می‌فرماید:«ٱلۡـَٰٔنَ خَفَّفَ ٱللَّهُ عَنكُمۡ وَعَلِمَ أَنَّ فِيكُمۡ ضَعۡفࣰاۚ» اکنون خداوند بر شما آسانی نموده و معلوم کرد که در شما ضعف وجود دارد.
بله، انسان ضعیف است و از او خطا سر میزند، به‌جز انبیای کرام هیچ بشری از خطا مصون نیست.

قرآن کریم به عنوان قانون اساسی مسلمانان موقف انسان مسلمان در قبال خبرها و حرف و حدیث‌های رسانه‌ای را گوشزد می‌کند و درس بزرگ می‌دهد، چنانچه در آیه 6 سوره حجرات می‌فرماید:«يَـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِن جَآءَكُمۡ فَاسِقُۢ بِنَبَإࣲ فَتَبَيَّنُوٓاْ أَن تُصِيبُواْ قَوۡمَۢا بِجَهَٰلَةࣲ فَتُصۡبِحُواْ عَلَىٰ مَا فَعَلۡتُمۡ نَٰدِمِينَ» اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد، اگر فاسقى براى شما خبرى آورد، خوب بررسى و تحقيق كنيد؛ مبادا در اثر نادانى، به گروهى آسيب برسانيد [و] آنگاه بر آنچه انجام داده‌ايد، پشيمان شويد.

بله، گناه بزرگی است که ضعف‌های یک گروه و نهضت اسلامی را بدون تحقیق برجسته کنیم، حتی اگر راست باشد نباید با نشر آن بر آن ضعف قوت ببخشیم و دشمنان را جسورتر کنیم.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version