نویسنده: مبارز هروی

چندروز قبل خبر ناگواری مبنی بر حملات مرگبار طیاره‌های پاکستانی به برمل ولایت پکتیکا در رسانه‌های معتبر داخلی و خارجی منتشر گردید؛ واقعه‌ی المناکی‌که منجر به شهادت بیش از ۴۶ انسان بی‌گناه گردید.

این‌حملات در داخل و خارج از افغانستان با واکنش‌های تندی مواجه شد و علاوه بر حکومت سرپرست افغانستان، نهادها، موسسات و کشورهای خارجی نیز این حملات بزدلانه را محکوم نموده و مراتب انزجار خود را از چنین حملاتی ابراز نمودند.

در این میان اما تعداد زیادی از فراریان جمهوریت ساقط شده و رهروان گروه‌های شر و فساد با زیر پای نمودن انسانیت خود، انجام چنین حملاتی را به فال نیک گرفته و از وقوع چنین حادثه‌ای ابراز خوشحالی نمودند.

محمد محقق یکی از چهره‌های بدنامی بود که با تروریست‌خواندن مردم ملکی و کودکان پرپر شده بر اثر بمباران طیاره‌های پاکستانی، سعی‌داشت تا این جنایت نابخشودنی را صبغه دیگر‌ بخشد.

محقق در یادداشتی‌که در صفحه ایکس خود منتشر نموده است، به نمایندگی از حزب وحدت اسلامی، نه‌تنها این جنایت فجیع پاکستان را محکوم نکرده و با ملت رنج‌دیده افغانستان همدردی نمی‌کند، بلکه حکومت سرپرست افغانستان را بر خلاف واقعیت جاری، متهم به جای‌دادن گروه‌های جهادگرای خارجی نموده است؛ حال‌آن‌که تمام دنیا چه موافقین و یا مخالفین حکومت فعلی، بر خلاف این ادعای پوچ محقق شهادت می‌دهند.

محقق درحالی قربانیان این رویداد را تروریست می‌خواند که به گفته اهالی آن مناطق و خبرگزاری‌های معتبر بیشتر این قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، یونیسف نیز روز پنج‌شنبه ۶ جدی از جان باختن بیست کودک، در حمله‌ی هوایی نظامیان پاکستانی، بر پکتیکا خبر داد.

به‌راستی اگر محقق و حزب پوشالی‌اش زنان و کودکان بی‌گناه را تروریست می‌دانند و از این طریق قربانی‌شدن‌شان را جواز می‌بخشند، پس فرق میان این بدطینتان و رژیم کودک‌کش صهیونیستی چیست و چه چیزی این دو را از هم متمایز خواهد نمود؟

آیا غیر از این است که رژیم صهیونیستی نیز با شعار مبارزه علیه تروریسم دست به کشتار بی‌وقفه کودکان، زنان و مردم ملکی زده است؟ عمل‌کرد ننگینی که اکنون پاکستان طرح اجرایی آن‌را بر عهده گرفته است و بدنامانی چون محقق بر این جنایات مهر تایید می‌گذارند؟!

اما آن‌چه قابل یاد‌آوری می‌باشد این‌است که ملت افغانستان در چنین روزهای سختی بیش از هر زمان دیگری دوست و دشمن خود را از هم تفکیک نموده و ماهیت واقعی هر دو جهت برای‌شان نمایان می‌گردد، از همین رو باید به یقین دانست که ملت افغانستان این اظهارات خفت‌بار محقق و حزب پوشالی‌ وحدت اسلامی را از یاد نبرده و در خاطر خود حفظ خواهند نمود.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version