نویسنده: جاوید امید

اگر خواسته باشیم به تاریخ گروه‌های شر و فساد در افغانستان و فعالیت‌های تخریبی آن‌ها در این کشور نگاهی واقع‌گرایانه بیاندازیم درخواهیم یافت که تمام فعالیت‌های‌شان در سه دوره خلاصه می‌شود:
۱_ بعد از شکست شوروی
۲_ زمان اشغال آمریکا
۳_ بعد از فروپاشی رژیم جمهوریت

کارنامه گروه‌های شر و فساد در این سه دوره اما جز تخریب کشور، کشتار مردم بی‌گناه و ایجاد ناامنی، حامل چیز دیگری نیست و فعالیت مثبتی در آن به چشم نمی‌خورد.

مردم افغانستان به‌خصوص کابلیان رنج‌دیده تا حال نیز رعب و وحشت سال‌های خونین کابل در سایه جنگ‌های تنظیمی گروه‌های شر و فساد را از یاد نبرده اند؛ مظالمی‌که حتی روس‌ها نیز در زمان اشغال از انجام آن عاجز بودند.

با آن‌که شعار رهبران خودفروخته احزاب برپائی نظام اسلامی بود و ظاهرا خواهان تطبیق شریعت اسلامی بودند، عمل‌کردشان اما نه تنها از اسلامیت بلکه از مرزهای انسانیت نیز فراتر رفته بود.

در زمان حمله آمریکا به افغانستان همین رهروان شر و فساد بودند که راه اشغال افغانستان را باز نموده و برای رسیدن به چوکی و منصب در راستای کمک و همیاری اشغال‌گران از هیچ تلاشی دریغ نورزیدند.

اشغال‌ افغانستان توسط آمریکا را می‌توان واقعه‌ای سراسر غم و اندوه دانست، مدت زمانی که درآن مردم بی‌چاره افغانستان انواع و اقسام شکنجه‌های روحی و جسمی را متحمل شده و دین و دنیای‌شان با خطر موجه شده بود؛ این واقعات تلخ اما با معیت پرچم‌داران گروه‎های شر و فساد انجام می‌شد.

ختم اشغال افغانستان توسط آمریکا مهر پایانی گذاشت بر فعالیت‌های مخرب گروه‌های شر و فساد و سایه تاریک آن‌ها را از سر مردم افغانستان کوتاه گردانید و هر کدام‌شان به کشور و سرزمینی دیگر آواره شدند.

حکومت سرپرست در سه‌سال گذشته فعالیت‌های مثمری در راستای حفاظت از دین و دنیای این ملت انجام داده است؛ دیگر خبری از قتل، غارت، دزدی، اختطاف و چور و چپاول اعضای شر و فساد نیست، اما با بازهم هرزگاهی افراد فریب خورده این حرکات به‌دستور بیگانگان و رهبران خودفروخته‌شان دست به اعمال تخریبی زده و همانند پیشینیان‌شان جز فساد و ویرانی کار دیگری از دست‌شان بر نمی‌آید.

این افراد نگون‌بخت به‌زعم این‌که شاید بتوانند در راستای تامین منافع اربابان‌شان برخلاف منافع ملت کاری از پیش ببرند، مرتکب اعمال ضد امنیتی شده، در مواردی حین انجام اعمال شنیع‌شان مجازات می‌شوند و گهگداری هم موفق به انجام اعمال تخریبی شده اما در فاصله‌ای کم توسط نیروهای امنیت دستگیر و یا از بین برده می‌شوند.

آن‌چه گفته شد خلاصه‌ای از کارنامه سیاه رهروان شر و فساد است که در سالیان متمادی بالای ملت رنج‌دیده افغانستان سایه افکنده و خون مردم این دیار را مکیده اند.

توجه: نوشته ها، مقالات و نظریات منتشر شده از صدای هندوکش تنها بیانگر نظر نویسندگان است، موافقت صدای هندوکش برایشان شرط نیست.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version